Wie ben ick

Ik ben enthousiast, maatschappelijk betrokken en maak graag samen het verschil. Ik maak me snel nieuwe dingen eigen, denk mee over strategische beslissingen en ben een tikkeltje eigenwijs. Ik houd het overzicht, zet de lijnen uit, maar steek ook de handen uit de mouwen als het moment daarom vraagt.

Het liefst ga ik aan de slag met projecten die energie en/of vernieuwing nodig hebben. Door mijn analytisch vermogen zie ik snel hoe processen simpeler en efficiënter ingericht kunnen worden en waar de grootste winst te behalen valt. Dit alles met oog voor het team, zij zijn degenen die het verschil kunnen maken.

Waarom Pieck Projects?
Als energieke projectleider en manager maak ik het verschil voor organisaties met een maatschappelijke grondslag. Omdat ik in korte tijd resultaten weet te boeken en me het liefst met nieuwe projecten bezig houd, doe ik dit met veel plezier op tijdelijke basis. Op deze manier help ik organisaties graag met het opzetten, verbeteren en innoveren van hun projecten en/of organisatieprocessen.

Inmiddels heb ik al heel wat goede doelen organisaties mogen leren kennen en kunnen helpen met mijn kennis en ervaring. Ook behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Neem contact op!