Pieck fabrieck

Hieronder een korte samenvatting van mijn relevante werkervaring.


Als Manager S&A a.i. was ik verantwoordelijk voor:

de aansturing van de afdeling Service & Administratie en de optimalisatie van de werkprocessen voor zowel de donateurs- als de collecteadministratie van de Nierstichting.

Als Projectleider Werving was ik verantwoordelijk voor:

de werving van vrijwilligers voor de collecteweek van de Nierstichting, de aansturing van de externe bureau’s en het adviseren over een toekomstbestendige aanpak van het wervingsproces.


Als projectmanager a.i. was ik verantwoordelijk voor:

Happietaria: het faciliteren en uitbreiden van Happietaria-projecten; een pop-up restaurant gerund door studenten, waarbij de opbrengst naar Tear Nederland gaat.

Nacht zonder dak: het faciliteren en uitbreiden van Nacht Zonder Dak-evenementen; waarbij jongeren een nacht doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen om geld op te halen voor Tear.


Als projectmanager a.i. was ik verantwoordelijk voor:

het mede bedenken en zorg dragen voor de uitvoer van concepten en projecten voor adverteerders en Qmusic zelf bij Vibe; de creatieve afdeling van Qmusic Nederland.


Als projectleider was ik verantwoordelijk voor:

De nationale collecteweek 2019; de aansturing van 4 interne medewerkers en 15.000 landelijke vrijwilligers. Na jaren van inkomstendaling heb ik met het team gezorgd voor een trendbreuk en een groei van zo’n 10% weten te realiseren qua inkomsten.

De Zuiderzee Klassieker 2018; de aansturing van 4 interne medewerkers en een extern evenementenbureau. Voor deze editie hebben wij het evenement verplaatst van Almere naar Amersfoort én een groei van ruim 25% aan inkomsten neergezet.

Zakelijke markt en loterijen; de relaties met deze doelgroep, een belangrijke inkomstenbron voor de stichting, zo’n 30% van de totaalinkomsten.


Als relatiemanager was ik verantwoordelijk voor:

Zakelijke markt en loterijen; de relaties met deze doelgroep.


Als projectcoördinator en accountmanager was ik verantwoordelijk voor:

Project- & Servicesbureau; het opzetten en aansturen van deze missende schakel tussen sales en de uitvoerende organisatie.

Audits-afdeling; het relatiebeheer en de acquisitie voor penetratietesten.

Curriculum Vitae Rende Oudhof